Welvaartsziekte: Las Vegas
Door: Nathan van Dongen
Blijf op de hoogte en volg Nathan
29 December 2006 | Verenigde Staten, Las Vegas
Dag beste allemaal,
Dit is wat deze reis betreft dan het allerlaatste bericht vanuit een van de meest bizarre steden van de wereld.
Bill nam me naar Las Vegas omdat hij verhuist en in een caravan gaat wonen waarvan de eigenaar in L.V. woont.
Ik ben hier 7,5 jaar geleden ook geweest en het is zo absurd. Het is maar goed dat ik nu bijna al vier weken in L.A. zat en niet direct vanuit Zuid-Amerika hierheen zou vliegen. Dan zou ik waarschijnlijk gek zijn geworden.
Ik liep net door het Paris-hotel waar een miljoen in een glazen kast in piramidevorm opgestapeld lag.
Alle inwoners van de staat Nevada, met Las Vegas als hoofdstad, hoeven op geen enkele producten belasting te betalen.
Ondanks het uit de hand gelopen (zieke) idee van Las Vegas midden in de woestijn zijn alle gebouwen wel mooi.
Dan ga ik nu nog vollop zijn waar ik ben voordat ik dan weer op Hollandse bodem sta binnen heeeel kort.
Mijn vlucht is om 6.00 am vanaf L.A. ,nieuwjaarsdag, om met een dubbele jetleg op 2 januari 's morgens
Amsterdam aan te vliegen.
Hopelijk hebben jullie happy holidays for the time being en tot snel familie e.d.!!
x-Nathan.
Amsterdam aan te vliegen.
x-Nathan.
29 December 2006 - 01:22
Silvie:
hey nathan
het was echt super om je in Hollywood gezien te hebben,en bij te kletsen! ik ben erg blij voor je dat je je ding gevonden hebt en dat het zo goed met je gaat. ik wens je alvast een gelukkig nieuwjaar, en een fijne terug reis, hopelijk hebben we beiden niet al teveel last van de jetlag!
en natuurlijk ook nog een fijne tijd in Las Vegas! helaas had ik geen tijd meer om daarnaartoe te gaan, maar ik heb de verhalen erover gehoord;)
groetjes van silvie -
31 December 2006 - 15:28
Marianne:
Ha lieve Nathan,
ja nog eventjes en dan zien we je weer op een speciale dag....Misschien zijn jullie nu Oude Jaars Avond aan het vieren? Maak er een fantastische start voor 2007 van!
Een hele fijne en voorspoedige terugreis en behouden thuiskomst!!
See you soon!!!!!!!!XXXXXX je moeke -
31 December 2006 - 16:52
Ina:
Hallo Nathan,
op de laatste dag van een bijzonder jaar bijzonder lieve groeten aan jou & dank voor alle boeiende ervaringsberichten die je via deze digitale snelweg met velen hebt willen delen! Wat een avontuurlijk & RIJK jaar voor jullie schoolverlaters & wereldverkenners! En het gaat maar door... Namens ons allen hier thuis wens ik jou een gelukkig & gezond 2007 toe! Als je spoedig terug bent in good old Europe, laat je velevele indrukken & belevenissen misschien eerst maar een beetje zakken & sorteer ze voordat je aan nieuwe grote avonturen begint - de net zo belangrijke kleinere avonturen vind je om de hoek! Voordat je naar Gambia vertrekt, zou ik je graag een keertje willen zien.
Alle liefs van Ina -
01 Januari 2007 - 11:57
Mieke:
Lieve Nathan, pas nu jbericht gelezen 1-1-07, dus allereerst Happy New Year! Met de hoop en wens dat al je ervaringen vruchten zullen afwerpen in het nieuwe jaar en verder! Hope to see you soon, om te vertellen!!! Allie liefs,xxx -
01 Januari 2007 - 13:58
Jacinta:
Lieve Nathan,
Ik wens je hier vanuit Weesp nog een goed 2007! Dit jaar is de magische bende deels opgegaan in de stilteretraite van Eigenwijze, een erg mooie ervaring.
Ik wens je nog een goede reis en succes met het aanpassen in ons ohh zo anders Nederland!
Liefs -
02 Januari 2007 - 12:07
Miek:
He die Nathan, allereerst een heel goed nieuw jaar gewenst, al zal het niet meevallen voor 2007 om 2006 voor jou te evenaren. Want voor jou was het volgens mij een topjaar. Je hebt ongelooflijk veel meegemaakt. Ik denk dat je inmiddels wel aangekomen bent in nederland/belgie. Ik wens je een heerlijke thuiskomst.
We zien elkaar weer! groet en kus Miek -
06 Januari 2007 - 19:18
Ayme:
Nathansito que onda?
Espero que nos vamos a reunir muy prontito ok.
Chausito